Hotelkamer audio

Een extra, innovatieve service voor uw gasten

De OA One is een discrete hoogwaardige audio oplossing voor de hospitality branche en biedt uw gasten de mogelijkheid wireless van hun eigen muziek te laten genieten. Daarnaast kunt u als hotel een afspeellijst aanbieden die in lijn ligt met de sfeer van uw accommodatie. Er is geen installatie nodig van software, drivers of app’s.


Wireless muziek voor uw gastenMaatwerk

Het systeem wordt op maat geleverd met uw hotelnaam en kamernummer als Bluetooth-naam en wordt uitgerust met een PIN code (om onbedoeld gebruik te voorkomen). Ook wordt door u zelf eenmalig (fine te tunen per hotelkamer) een maximum volume ingesteld.


Wireless muziek voor uw gasten


Onzichtbaar

De One laat zich eenvoudig uit het zicht plaatsen, waardoor diefstal en vandalisme weinig ruimte krijgen.


Diverse mogelijkheden

Aangestuurd vanuit de One, zijn de luidsprekers te plaatsen in elke ruimte, ook in de badkamer. Tevens is een multi-room opstelling mogelijk waar bijvoorbeeld twee luidsprekers worden geplaatst in de kamer en twee in de badkamer. OA levert voor iedere ruimte de juiste luidspreker. Naast geheel onzichtbare luidsprekers biedt OA een reeks luidsprekers met een zeer neutraal design.


Eveneens is het mogelijk om een TV aan te sluiten op de One. Zo verkrijgt u goed geluid uit uw TV terwijl u de luidsprekers niet ziet. 


En de installatie? Die is zo gepiept. Binnen 10 minuten bent u klaar.

 


Een aantal Tripadvisor en Booking.com reviews van OrangeAudio's hotelkamer audio