OrangeAudio Zakelijk

Onze badkamer-, keuken-, veranda-, spa en tuinaudiosets worden gedistribueerd door de vakhandel. Wij leveren rechtstreeks aan hotels, winkels, kantoren en andere professionals. Ook kunnen we voor uw product voorzien van audio op maat.

Kom in contact

Dealer worden?

Wij zijn op zoek naar distributeurs voor badkameraudio, keukenaudio, tuinaudio, spa-audio, veranda-audio maar ook voor ons brede assortiment inbouwspeakers.

Hospitality

Groot geworden in hotelkameraudio. Nu ook audio partner voor een groot scala aan andere ruimtes binnen het hotel. Bekijk meer hospitalityproducten op octavium.nl

Audio voor uw bedrijf

OA verzorgt de audio voor uw winkel, restaurant, kantoor, klaslokaal etc. Hierbij gebruiken wij met name producten van OrangeAudio, Yamaha, KEF, DALI en Bluesound.

Audio integratie

Als audio producent en -leverancier is OA de audio integratiepartner voor hoogwaardige audio in uw product. Denk aan spiegels, afzuigkappen, lampen, meubels, etc.


DEALER WORDEN?

Is uw bedrijf actief in de badkamer of keukenbranche? Of levert u tuinmeubelen, spa’s of veranda’s? Of levert u domotica-oplossingen of installeert u home cinema’s waarbij onze inbouwspeakers interessant kunnen zijn ? Een dealerschap van OrangeAudio kan om meerdere redenen interessant voor u zijn.

U biedt een nog completer aanbod, het verhoogt uw omzet en marge. Dit zonder zorgen door de gedegen ondersteuning van onze mensen.


HOSPITALITY

OrangeAudio heeft een indrukwekkend aanbod op het gebied van hotelkameraudio. Wij bieden hotelkameraudio die geheel onzichtbaar is en een hoge wow-factor oplevert. Ook voor retro audio, art audio, etc. bent u bij ons aan het goede adres. Ons hotelkameraudio aanbod is te bewonderen op Octavium.nl. Daar wij tevens Commercial audio dealer zijn van Yamaha kunnen wij tevens ook andere ruimtes dan de hotelkamer van audio voorzien.


AUDIO VOOR UW BEDRIJF

Geluid heeft een grote invloed op de woon- en leefomgeving. Het bepaalt in hoge mate de gemoedstoestand. Zorg voor een goed geluid in uw winkel, restaurant, kantoor, klaslokaal etc.


ONS TEAM

Thomas Berger

Eigenaar

LinkedIn

Toine van Hal

Accountmanager

LinkedIn

Frank Maas

Accountmanager

LinkedIn

Vragen?

Kom in contact