Privacy policy

Privacy- en cookieverklaring Berato BV

12 november 2021

Via onze webwinkel worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Berato BV acht een zorgvuldige omgang
met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.
Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat wij:
onze doeleinden duidelijk specificeren voordat wij persoonsgegevens verwerken, via deze privacyverklaring;
onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
u eerst expliciet toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist;
passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in
onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.
Berato BV is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij
verzamelen en gebruiken en met welk doel bij de webwinkel inbouwluidsprekers.nl. Wij raden u aan deze zorgvuldig te lezen.
Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met Berato BV.

 

Indien je betaalt met Klarna

Om je de betaalmethoden van Klarna aan te bieden, kunnen we je contact- en bestelgegevens tijdens het afrekenen (checkout) aan Klarna doorgeven, zodat Klarna kan beoordelen of je in aanmerking komt voor de betaalmethoden van Klarna en deze betaalmethoden voor je op maat kan maken. Je persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de privacyverklaring van Klarna.

 

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw
persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw
betaling van uw bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, telefoonnummer, factuuradres en NAW-gegevens. Dit doen wij op basis van uw toestemming. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond. Bepaalde klantgegevens bewaren wij langer in verband met de wettelijke fiscale bewaarplicht.

Verstrekken aan derden
Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die uw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij uw persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

Statistieken
Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel

Wat we verzamelen en waarom?

In een aantal gevallen hebben we gegevens van je nodig. Bijvoorbeeld als je online een product bij onze winkel koopt, zodat we je aankoop kunnen verwerken in onze administratie. Of als we je een factuur willen sturen, je een pre-order plaatst.

Wat willen we van je weten?

  • Aanhef, voor- en achternaam
  • Adres en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • Betaalgegevens en factuur
  • IP-adres
  • E-mailadres
  • IMEI en serienummers

Cookies

Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt. Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om uw akkoord voor het gebruik van deze cookies. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

Hieronder de lijst met een kleine uitleg over de reden waarom we ze gebruiken:

  • Google Analytics 
    Hiermee houden we bij welke pagina’s ‘het goed doen’ en welke we nog moeten verbeteren. Alle gegevens in Google Analytics zijn zo veel mogelijk geanonimiseerd en dus niet te herleiden naar individuen. We hebben gekozen om jouw gegevens op gebruikersniveau niet onnodig lang te bewaren, in Google Analytics doen we dat maximaal 26 maanden. Zo kunnen we de trends over de afgelopen 2 jaar vergelijken. Meer informatie hierover vind je hier.
  • Google Optimize
    Hiermee testen wij heel gericht onze website om die steeds weer een stukje beter te maken. Niks spannends, we kijken bijvoorbeeld op welke kleur knop vaker geklikt wordt. Je merkt hier niets van en wij kunnen de testresultaten op geen enkele manier herleiden naar jou als individu.
  • Social media buttons
    Op onze website maken we gebruik van social media buttons om pagina’s te kunnen delen of juist promoten. De buttons van de verschillende kanalen bevatten een code van de betreffende social media-kanalen zelf en cookies worden meegestuurd. Deze cookies onthouden of je ingelogd bent.
  • Drift
    Door cookies van Drift te plaatsen kunnen wij herkennen of u eerder met ons contact heeft gehad via onze chatbot. Zo kunnen we uw gespreksgeschiedenis zien als u een nieuwe chat start. De bedoeling hiervan is dat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.
  • Hotjar
    We maken gebruik van Hotjar om onze website in te richten op basis van relevantie. Zo kunnen we bijvoorbeeld zien hoe groot deel van onze homepagina bezoekers de onderkant van de pagina bereikt. Hierdoor weten we op welke positie van de pagina we het beste belangrijke informatie kunnen plaatsen. Ook kunnen we zien waar het meeste op geklikt wordt, zo kunnen we veel geklikte elementen van onze pagina op een relevante positie zetten. We gebruiken Hotjar puur voor analytische inzichten. 
  • Google Tag Manager
    Hiermee kunnen we al onze tools die hierboven staan beschreven beheren en aanpassen.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

  • Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
  • Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
  • Het laten corrigeren van fouten
  • Het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
  • Intrekken van toestemming
  • Bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen
Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
Sinaasappelboom BV
Groenlandse kade 83
3645BC Vinkeveen
info@orange-audio.com

Tel: 0294- 295349